Workshop

WORKSHOP


Våra kurser riktar sig till  fotointresserade, både nybörjare, amatörer, semiproffs och avancerade. Du behöver ha en systemkamera för att få störst nytta av de "workshop" du anmäller dig till. Vi kommer vid vissa tillfälle ha bildanalys på mysiga "coffehouse". (After Kurs)

FOTOKURS | Ljussättning i ateljé


Denna fotokurs är på 4 timmar i ateljé. Vi varavar teori med praktiska övningar och ser på bilderna i lightroom. Vi tittar på bilder i fikapausen. Du kommer att bli överraskad hur lätt och enkelt det är att ljussätta och få gott resultat. Tips om utrustning tar vi fram och du får utbildningsmaterial med dig hem för framtida övningar.

Pris: 1 495:–/person (Se tabell)

FOTOKURS | Naturfoto


Vid våra naturfotokurser är vi ute i natur i vackra Skåne eller åker vi till Bornholm (halvdagarskurs) och håller både teori och praktik ute i naturen. Vi fikar och pratar om bilder vid tillfälle efter kursen.

Du kommer att få kika på olika utrustning som naturfotografer använder samt få användbara tips. Tips om utrustning tar vi fram och du får utbildningsmaterial med dig hem för framtida övningar.

Pris: 1 495:–/person (ca. 7 tim) (Se tabell)

Workshop | After kurs


Som du ser så är det under gynsamma förhålande som vi har vår workshop "Efter Kurs". Vi har den oftast på mysiga "Coffehose" i Ystad där vi bland annat har bildanalys, bildvisning och Efter Kurs, d.v.s vi resonerar om de tillfälle vi varit med om och rättar ut så många frågetecken som möjligt. Kursen är 4 tim.

Pris: 1 495:–/person (Se tabell)


DIGITU2 WORKSHOP

Fotokurs kan anpassas efter önskemål. Våra befintliga fotokurser är från grunden till avancerad fotoutbildning, ljussättning både i ataljé och utomhus.

CONTACT US


Simrisvägen 8 A

272 32 Simrishamn 


info@digitu2.se


+(46)70-694 05 21

BOKA NU!


Fotokurs med resemål innebär att vi är på en av våra anläggningar där fotografering i naturen avslutas med Afterkurs med bildanalys. Exponering, komposition och allmänt handhavande av kamera diskuteras.

Copyright @ Digitu2 All Rights Reserved