Workshop

WORKSHOP


Våra kurser riktar sig till  fotointresserade, både nybörjare, amatörer, semiproffs och avancerade.

Du behöver ha en systemkamera för att få störst nytta av de "workshop" du anmäller dig till.

Vi kommer vid vissa tillfälle ha bildanalys på mysigt Café i Simrishamn. (After Kurs)

FOTOKURS | Ljussättning i ateljé


Denna fotokurs är på 4 timmar i ateljé. Vi varavar teori med praktiska övningar och ser på bilderna i lightroom. Vi tittar på bilder i fikapausen. Du kommer att bli överraskad hur lätt och enkelt det är att ljussätta och få gott resultat. Tips om utrustning tar vi fram och du får utbildningsmaterial med dig hem för framtida övningar.

Pris: 1 495:–/person (Se tabell)

FOTOKURS | Naturfoto


Vid våra naturfotokurser är vi ute i natur i vackra Skåne eller åker vi till Bornholm (halvdagarskurs) och håller både teori och praktik ute i naturen. Vi fikar och pratar om bilder vid tillfälle efter kursen.

Du kommer att få kika på olika utrustning som naturfotografer använder samt få användbara tips. Tips om utrustning tar vi fram och du får utbildningsmaterial med dig hem för framtida övningar.

Pris: 1 495:–/person (ca. 7 tim) (Se tabell)

Workshop | After kurs


Som du ser så är det under gynsamma förhålande som vi har vår workshop. Vi har den oftast på mysiga "Café" i Simrishamn där vi bland annat har bildanalys, bildvisning och After Kurs, d.v.s vi resonerar om de tillfälle vi varit med om och rättar ut så många frågetecken som möjligt. Kursen är 4 tim.

Pris: 1 495:–/person (Se tabell)